Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica

Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica (1) Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica (2) Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica (3) Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica (4)
Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica (5) Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica (6) Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica (7) Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica (8)
Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica (9) Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica (10) Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica (11) Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica (12)
Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica (13) Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica (14) Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica (15) Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica (16)
Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica (17) Inauguració de l’exposició CORPUS. Una construcció simbòlica (18)